AGM retro scooter kopen

Als je op zoek bent naar een goedkope scooter zonder poespas maar toch een beetje betrouwbaar kom je op internet veel merken tegen met prijzen rond de duizend euro. Je kunt direct een La Souris, een VOM of een AGM retro kopen die direct aan de consument worden verkocht zonder tussenhandel. Daarnaast heb je merken als IVA, Turbho en Killerbee die wel via reguliere (internet) shops verkocht worden. Zijn er verschillen tussen al deze merken en types of kun je blindelings een scooter bestellen?

 

Wat is een budget retro scooter?

Alle retro scooters zijn gebaseerd op de beroemde Vespa scooter. Nog steeds zijn deze originele Vespa scooters erg in trek, er hangt wel een flink prijskaartje aan. Wanneer je weinig kilometers maakt, of niet direct het geld voorhanden hebt kan een budget retro scooter uitkomst bieden. Je kunt dan een Turbho, IVA, Killerbee of AGM retro kopen, allemaal budget scooters die erg veel op elkaar lijken, zowel qua uiterlijk als kwaliteit. Voor het geld bieden ze een leuke scooter waar je met regelmatig onderhoud lang en goed op kunt rijden. Uiteraard mag je deze budget scooters niet zomaar vergelijken met een Vespa scooter.

 

Waar koop je een retro scooter?

Je kunt een La Souris of een AGM retro kopen via de eigen webwinkel. Het nadeel is de beperkte keuze, de dienstverlening en after sales service is niet altijd gegarandeerd. Daarom kiezen merken als Killerbee, Turbho, IVA en Vespelini voor verkoop via speciaalzaken die ook de “echte” Vespa scooter verkopen. Dan heb je niet alleen meer keuzevrijheid, je hebt ook dezelfde service die je bij een merkscooter kunt verwachten. Je kunt dus een AGM retro kopen via hun eigen site, of de Riva en Turbho naast elkaar vergelijken om zo jouw favoriet uit te kiezen. Meer keuze is altijd beter toch?

https://www.fastfuriousscooters.nl