Kies voor een dampkap van Belgische makelij en koop een Novy dampkap

Een dampkap kopen? Dat doet u toch ook bij Elkektro Lommelen? Kies bijvoorbeeld voor een Novy dampkap! Dan bent u verzekerd van goede kwaliteit en een dampkap die van Belgische makelij is. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect. Kom uw Novy dampkap kopen en door Elektro Lommelen laten leveren.

Vijf jaar garantie op een Novy dampkap

Kies een dampkap van topkwaliteit en ga voor een Novy dampkap. Wanneer u deze wilt kopen, weet u dat u een product van topkwaliteit en lange levensduur in huis haalt. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben. Kiest u voor een Novy dampkap?

Goede service vóór, tijdens en na dampkap kopen

Wanneer u een dampkap gaat kopen bij Elktro Lommelen, krijgt u altijd deskundig advies over de ideale dampkap voor uw keuken. Daarnaast vindt u er een zeer uitgebreid assortiment aan dampkappen van verschillende merken. Heeft u ergens vragen over? Kunt u wel wat deskundig advies gebruiken omdat het lastig vindt een keuze te maken? Onze medewerkers staan voor u klaar. Misschien is de Novy dampkap wel iets voor u. Krijgt u uw dampkap niet zelf mee naar huis? Maak dan gebruik van de transportservice. En als er iets stuk gaat, dan staan de herstellers binnen de kortste keren bij u voor de deur om uw apparaat te herstellen.