Vrachtwagenstoel en busstoelen met diverse instelmogelijkheden

Kachemakking

ISRI is levernacier van een vrachtwagenstoel en busstoelen. Het bedrijf is dé internationale marktleider op het gebied van innovatieve en hoogwaardige ergonomische stoelen. ISRI voert zowel de ontwikkeling als de productie zelf uit en kan met 50 fabrieken verspreid over 20 landen altijd snel leveren. Stoelenspecialist EBLO is officiële importeur van dit merk in de Benelux en voert daarnaast ook diverse servicewerkzaamheden uit. Van reparatie -en revisiewerkzaamheden tot stofferen of bedrukken van de stoel met een bedrijfslogo: EBLO levert klanten het totaalpakket. Dankzij en continue grote voorraad van zowel stoelen als onderdelen is maatwerk altijd mogelijk. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en beschikt over een grote showroom waar op het gemak kennis kan worden gemaakt met de ISRI stoelen.

ISRI stoelen voor vrachtwagens en bussen

Een stoel waar langdurige op gezeten wordt moet van goede kwaliteit zijn wil deze optimaal zitcomfort (blijven) bieden. Een keuze voor een vrachtwagenstoel en busstoelen van ISRI is een keuze voor zekerheid: ze voldoen aan de laatste ergonomische eisen en zijn conform de hoogste veiligheidseisen gebouwd. De ISRI-serie is even uitgebreid als veelzijdig. Voor vrijwel elke toepassing en type vrachtwagen of bus is in het assortiment een geschikte stoel terug te vinden. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk. De instelling van de zitdiepte kan worden aangepast. De stoel kan zowel met als zonder hoofdleuning worden geleverd en armleuningen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Vaak kan ook de zitbreedte van de stoel en het type stoffering naar wens worden aangepast. Onderdelen als zittingen en kussens zijn ook los te bestellen.

Zitting vrachtwagenstoel laten repareren

De zitting van een vrachtwagenstoel en busstoelen is het onderdeel van de stoel dat het zwaarst wordt belast. Deze is doorgaans dan ook relatief snel aan vervanging toe. In de productlijn van ISRI en EBLO is een groot en veelzijdig programma zittingen, schuimdelen en hoezen terug te vinden. Vervanging is niet altijd nodig: soms kan een kapotte zitting nog worden gerepareerd. Dat is niet alleen een duurzame oplossing maar ook kostentechnisch interessant. Neem gerust contact op met het team van EBLO – officieel ISRI importeur van de Benelux – om de mogelijkheden te bespreken. Naast stoelen voor vrachtwagens en bussen zijn in de ISRI productlijn ook stoelen voor heftrucs, toren en hijskranen, kantoor,24H en kleine voertuigen terug te vinden. Hiermee heeft ISRI voor elke toepassing de juiste stoel.

Zitkussen van een vrachtwagenstoel los bestellen

EBLO is officiële leverancier van een ISRI vrachtwagenstoel en busstoelen en levert bovendien het hele onderdelenprogramma. Om te bepalen welk onderdeel u nodig heeft voor uw stoel maken wij gebruik van een gedigitaliseerde exploded view tekening waar ook de onderdeellijsten aan gekoppeld zijn. Dankzij deze gedetailleerde informatie en onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen wij klanten die ISRI-onderdelen zoeken altijd snel van dienst zijn. Het team van EBLO ondersteunt klanten bij het monteren van deze onderdelen met behulp van digitale montage-instanties. Ook revisie en herstoffering is bij EBLO in vertrouwde handen. Het bedrijf beschikt over een grote, goed uitgeruste werkplaats waar maatwerk wordt geleverd. Zo wordt een ISRI stoel helemaal naar wens van de klant gemaakt. Onze revisie- en herstofferingswerkzaamheden kunnen wij ook op locatie uitvoeren.

Naast de serie busstoelen en vrachtwagenstoel van heeft ISRI ook een passende oplossing voor onder meer rail en openbaar vervoer, bouwmachines, toren- en hijskranen, kantoor- en stuurstoelen, 24H stoelen en stoelen voor kleine voertuigen. Hiermee heeft EBLO voor elke chauffeur of machinist de juiste stoel. De stoelen voor rail voertuigen worden door de dochterfirma van ISRI (SKA) gefabriceerd. De producten uit deze lijn voldoen aan zowel de nieuwe als de bestaande eisen EN45545 en DIN5510-2 en hebben een lange levensduur. Ze hebben inmiddels een perfecte staat van dienst bewezen in zowel binnen- als buitenland. Onlangs heeft EBLO nog het Rotterdamse openbaarvervoersbedrijf RET mogen voorzien van nieuwe bestuurdersstoelen voor de Citadis 1 trams. De bestuurderstoel is volledig luchtgeveerd en voorzien van diverse automatische instellingen (ISRI 6860/885). 

https://isri.nl